VÍKENDOVÉ

MENU

Víkend 8.11.2025 - 11.11.2025

Předkrmy
Jemná paštika z husích jater s Cumberland omáčkou a pečenou bylinkovou focacciou s Maldonskou solí
125,-
Domácí bramborové lokše plněné trhaným kachním stehnem a cibulovým zelím 195,-
Polévka
Svatomartinský husí vývar s pečenou zeleninou na másle, nudlemi a knedlíčky z husích jater
75,-
Hlavní chody
Šťavnaté kachní stehno Barbaria pečené na pomerančích a medu, podávané s bílým hlávkovým zelím a variací knedlíků - špekový a bramborový
365,-
Konfitované husí prso na karamelizovaném červeném zelí se silnou šťávou a bramborovými špalíčky se škvarečky395,-
Plněné bramborové knedlíky trhaným husím stehnem s moravským býlím zelím a smaženou vídeňskou cibulkou do křupava245,-
Dezert
Makový cheesecake s povidlovou polevou s rumem, sypaný perníkovou drobenkou
115,-
Přejít nahoru