VÍKENDOVÉ
MENU
Víkend 8.11.2025 - 11.11.2025
| Předkrmy Jemná paštika z husích jater s Cumberland omáčkou a pečenou bylinkovou focacciou s Maldonskou solí | |
| 125,- | |
| Domácí bramborové lokše plněné trhaným kachním stehnem a cibulovým zelím | 195,- |
| Polévka Svatomartinský husí vývar s pečenou zeleninou na másle, nudlemi a knedlíčky z husích jater | |
| 75,- | |
| Hlavní chody Šťavnaté kachní stehno Barbaria pečené na pomerančích a medu, podávané s bílým hlávkovým zelím a variací knedlíků - špekový a bramborový | |
| 365,- | |
| Konfitované husí prso na karamelizovaném červeném zelí se silnou šťávou a bramborovými špalíčky se škvarečky | 395,- |
| Plněné bramborové knedlíky trhaným husím stehnem s moravským býlím zelím a smaženou vídeňskou cibulkou do křupava | 245,- |
| Dezert Makový cheesecake s povidlovou polevou s rumem, sypaný perníkovou drobenkou | 115,- |